Butik Arabella Fashion

  • Revoluční hubnutí - Odkyselení organismu

  • Tuto metodu sestavil tým lékařů pod vedením Mudr.Horáka původně jako program hubnutí a zjistilo se, že si díky ní klienti udržují i dobrý zdravotní stav.


  • Co je cílem této metody?

    Nastolení správné acidobazické rovnováhy. Již Hippokrates říkal, že pro náš organismus jsou kyseliny tím nejhorším a potrava může být nejen lékem, ale též jedem. Nerovnováha způsobuje různé zdravotní komplikace, které se touto metodou dají vyřešit.
    Metoda probíhá ve třech fázích, které se pravidelně po 14 dnech střídají:
    1. odkyselení organismu
    2. redukce váhy
    3. udržení nižší váhy
    Každá fáze má své produkty dle individuálních potřeb klienta, které jsou šité na jeho míru podle diagnostického přístroje.

    Jak probíhá ošetření?

    Každý klient obdrží svoji kartu,projde vstupní diagnostikou zdravotního stavu a k tomu absolvuje konzultaci spojenou s rozborem jeho momentálního zdravotního stavu.

    Jaký je účinek léčby, jak dlouho trvá, kdy se musí opakovat?

    Měření se provádí každých 14 dnů, zároveň se konzultují dosažené úspěchy a doplňují preparáty. Účinek je individuální, samozřejmě záleží tom, jakých výsledků chcete dosáhnout.

    Jaký je na tuto metodu ohlas u našich klientek?

    Ohlas je velký. Nejlepší reklamou jsou klientky samy, když se přesvědčí, že metoda opravdu funguje. Jedna zákaznice zaznamenala po 3 měsících 15 kg úbytek – nejen v kg, ale i celkových tuků, vnitřních tuků a zlepšení acidobazické rovnováhy.
    Každý by se měl zamyslet nad tím, jak se stravuje a uvědomit si, že žaludek je velký jako pěst. Tolik bychom toho měli sníst na jednu porci několikrát denně.
    Alarmující fakta říkají, že ročně v naší republice přibývá 100 000 obézních a v onemocnění rakovinou tlustého střeva jsme dokonce na 1. místě na světě. Zamysleme se zodpovědně nad sebou a začněme něco dělat.
  •